Terceravia+UL+I remarca que la no modificació de la llei electoral no va ser culpa seva i recorda que podia prosperar sense els seus vots

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents remarca que no és culpable que la proposta per modificar la llei electoral i del referèndum no prosperés, tal com se'ls acusava des de la majoria parlamentària.

Recorda que el text podia tirar endavant només amb els vots del PS, Demòcrates i Liberals, que entre els tres sumen 12 vots de la llista nacional. Terceravia assegura que no necessitaven indispensablement el seu suport i que, en tot cas, si el volien, els hi haurien hagut d'exposar abans, cosa que no van fer.

El president suplent del grup parlamentari, Joan Carles Camp, recorda que es tracta d'una llei doblement qualificada i que abans d'entrar-la a tràmit s'haurien d'haver assegurat de tenir una majoria. "Nosaltres som un dany col·lateral. Érem allà per casualitat perquè aquest era un pacte que havien fet els socialdemòcrates amb els Liberals". Recorda que "el PS la va entrar i els Demòcrates la van acceptar quan no era del seu grat. Canvien la llei i ara ens culpen a nosaltres. Si tenen la voluntat de canviar-ho, que ho votin ells, però que no ens vulguin utilitzar a nosaltres i, a més, fent-nos quedar malament dient coses que freguen la blasfèmia", ha manifestat.

Amb tot, insisteix que no tanquen mai la porta a estudiar aquelles proposicions de llei que els hi arribin.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Nil Forcada-Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.