El Thyssen es converteix en discoteca cultural per un dia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Museu Carmen Thyssen va organitzar aquest dimecres una trobada per a joves. Ho va fer unint la visita guiada a través de la nova exposició amb alguns jocs pensats per relacionar-se. L'objectiu, atreure el public jove a l'art.

El Museu Carmen Thyssen ha canviat per un dia les exposicions tradicionals per un afterwork cultural pensat per atreure el públic jove. La cap de projectes del Museu Carmen Thyssen, Teresa Areny, ha destacat que d'aquesta manera "pots gaudir de l'art sense ser un expert i pots aprofitar un afterwork d'aquests per conèixer gent nova".

En aquest sentit, la directora de l'Associació Carnet Jove d'Andorra, Mònica Sala, ha comentat que el que volen és apropar el jove "des d'un punt de vista diferent més enllà de venir una tarda aquí i no tenir més informació que les visites audioguiades".

I el reclam va funcionar. Trenta joves es van sumar a l'experiència i van acceptar fer de la visita un joc. Les expectatives eren presents. Els assistents abans de començar esperaven "aprendre sobre art, passar-ho bé i conèixer tant la gent com el museu", afirmaven alguns dels assistents.

I és que aquest era l'objectiu. Crear dinàmiques alternatives per atreure un públic diferent. La visita es va iniciar al vestíbul. Després d'una petita introducció, el grup es va anar movent i va conèixer les curiositats d'artistes com Charles Fazzino.

Un cop acabada la visita, va ser el moment del beure i la música. La pregunta és: S'han complert les expectatives? A la majoria dels assistents els hi va agradar la idea. "Ha estat molt interesant. S'ha pensat la visita, el motiu i les preguntes".

En definitiva, un esdeveniment que va arribar aquest dimecres a la tercera edició i que promet tenir continuïtat d'aquí en endavant. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Eric Escabias  - Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.