El Thyssen dedicarà la propera exposició al París de principis del s. XX

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Talents amb denominació d'origen del Museu Carmen Thyssen es tanca amb més de 10.000 visitants. L'exposició que va néixer en confinament amb l'ajuda de Crèdit Andorra ha marcat un precedent pel que fa al parternariat. En un mes el museu torna a obrir amb París com a protagonista. 

Així ho ha avançat el conservador del museu, Guillermo Cervera. La nova mostra parlarà de les principals escoles i acadèmies de belles arts de la ciutat de la llum, que "van suscitar l'interès de molts artistes arreu d'Europa i en algun altre continent".

Talents amb denominació d'origen, que s'ha fet en col·laboració amb Crèdit Andorrà, ha tancat amb 2.400 visitants menys que la mostra anterior, Influencers. En total 10.129 visitants, però el patronat posa atenció en els mesos d'agost a setembre que del 2020 al 2021 s'han augmentat les visites en més de 3.400. 

El públic nacional amb el 54% continua al capdavant, seguit del 39% d'espanyols, la majoria dels quals són catalans i un 4% de francesos.

Prop de la meitat dels visitants estan entre 18 i 65 anys. Destaquen l'aliança amb el Carnet Jove que els ha portat un 8% del públic jove per iniciativa pròpia.  El gerent de la Fundació Museuand, Pep Farràs, llegeix en les dades "que està agradant perquè aquest tipus de visitant es manté força estable".

L'aportació de Crèdit Andorrà en l'última exposició ha desembocat en un patrocini i futures col·laboracions amb la fundació. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.