El Thyssen organitza una subhasta benèfica per recollir fons per a Unicef

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Museu Thyssen durà a terme aquest dijous una subhasta benèfica. Busca recollir fons per a Unicef i fomentar així projectes per a la infància. 

És una iniciativa que va dur-se a terme per primera vegada fa tres anys i va recaptar uns 8.000 euros. Una iniciativa que, tal com ha remarcat la cap de projectes del Museu, Teresa Areny, vol promoure la solidaritat a travès de l'art i retorna, després d'haver quedat estroncada per la pandèmia, amb una cinquantena d'obres d'artistes del país.

Alguns d'ells més amateurs, però altres amb renom i trajectòria darrere. Així, segons explica el conservador de la col·lecció Carmen Thyssen, Guillermo Cervera, hi haurà una escultura de Pere Moles que el cap de Govern va oferir en la visita dels reis d'Espanya, una obra de Flavio Muñoz feta expressament per a l'ocasió i obres d'Ona Saumell. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Nil Forcada

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.