Tito, un dels dibuixants més cotitzats a França, plat fort de la Massana Còmic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El seu traç l´ha fet un dels dibuixants més cotitzats de França. Aquesta edició del Saló la Massana Còmic compta amb Tito, un dibuixant que defensa la técnica tradicional per explicar històries de compromís social.

Tito és un dels dibuixants que ha viscut l´adaptació al digital tot i que ell defensa el llapis, la tinta xinesa i la tècnica tradicional com a valors de l'artista.

L´èxit li va arribar de molt jove gràcies a l´investigador Daniel Jaunes i posteriorment amb la col.lecció "Tendre banlieue", on tracta temes que afecten els joves dels suburbis de París i durant 30 anys han llegit molts adolescents a la revista "Capi". Aquesta setmana Tito ha pogut compartir la seva passió amb alumnes del sistema francès on ha comprovat la vigència de les seves vinyetes.

Més enllà el dibuixant parla de les conseqüències emocionals a la guerra a Bòsnia i Herzegovina a "Le choix d´Ivana" i recorda els estralls de la guerra civil espanyola que va viure la seva pròpia familia a "Soledad".

Actualment ha reprès la sèrie de l´investigador Daniel Jaunes que el va fer conegut als anys 80. Tito serà al Saló de la Massana Còmic per donar l'oportunitat al públic d´adoptar una nova mirada a les seves vinyetes.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.