Maria Ubach és un dels positius del brot detectat al ministeri d'Afers Exteriors

La titular d'Afers Exteriors, Maria Ubach, és un dels casos positius detectats en el brot que afecta ja una desena de persones i que s'ha produït al ministeri pocs dies abans dels actes centrals de la Cimera Iberoamericana. Ubach es trobava en aïllament després que aquest dimecres es detectés el brot i s'ha confirmat que és una de les persones contagiades.

Així, haurà de seguir els protocols preceptius, però es preveu que participi de forma telemàtica en les reunions previstes, segons ha informat el Govern en un comunicat.

En la mateixa nota l'Executiu ha reiterat que no es preveuen modificacions en el calendari d'activitats incloses en la Cimera Iberoamericana, ja que hi ha suficients recursos humans per poder-la dur a terme.

Els actes centrals de la cimera se celebren la setmana vinent en format semipresencial a causa de la pandèmia. Presencialment només hi haurà cinc de les vint-i-dues delegacions participants. Els assistents hauran de presentar una prova PCR o TMA negativa amb una antiguitat màxima de 48 hores en arribar al país i també es faran tests d'antígens diaris durant la trobada. També hi haurà un aforament limitat.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.