Tomàs Gea surt de la presó i torna a casa en arrest domiciliari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tomàs Gea està a casa. El secretari general de la Federació de Futbol ha estat posat en llibertat per raons de salut i es troba en situació d'arrest domiciliari amb control monitoritzat.

El secretari general de la Federació de Futbol ha tornat aquest dimecres a la tarda a casa, des del centre penitenciari de la Comella, on va ingressar el 9 de maig.

La batlle Maria Àngels Moreno, que ha agafat el cas fa un parell de setmanes, ha pres aquesta decisió després de rebre diversos informes mèdics que alertaven de l'empitjorament de l'estat de salut de Gea, que pateix problemes de cor.

El secretari general es troba en situació d'arrest domiciliari, amb control monitoritzat. Gea està acusat de frau a la CASS, administració deslleial, apropiació indeguda i blanqueig, fet aquest últim que va portar a un canvi de batlle, de Stéphanie Garcia a Maria Àngels Moreno, que ha estat qui ha decretat la llibertat provisional.

Gea deixa de formar part del comitè de control, ètica i disciplina de la UEFA

Gea ja no pertany al comitè de control, ètica i disciplina de la UEFA. L'organisme ha renovat les comissions per al període 2019-2023 i l'andorrà no en forma part ja que no ha presentat candidatura per aspirar a continuar-hi per la seva situació personal. On sí es manté és a la FIFA, organisme en el qual forma part de la comissió de les federacions.

Informa: Sergi Cano
 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.