Torralba confia que s'assolirà amb èxit la reforma de les competències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El secretari general de Demòcrates per Andorra, Carles Torralba, confia que el Govern i els comuns assoliran amb èxit la reforma de les competències, tot i que reconeix que és un debat difícil d´afrontar. Torralba opina, d´altra banda, que és legítim que els sindicats de funcionaris acudeixin a la justícia si creuen que es vulneren els seus drets amb la reforma dels complements de jubilació.

Carles Torralba assumeix que les negociacions entre el Govern i els comuns per reformar les competències no són fàcils i que han començat amb mal peu, malgrat l´afinitat política entre les institucions. Amb tot, confia que s´arribarà a una entesa per garantir la sostenibilitat de l´administració i l´eficàcia tant de l´executiu com de les corporacions locals.

El secretari general de DA creu que el Govern ha afrontat amb valentia i amb voluntat de consens la reforma dels complements de jubilació, un projecte de llei que el ministre portaveu ha anunciat aquesta setmana que és a punt per a l´entrada a tràmit parlamentari, i que ha encès els ànims dels sindicats de funcionaris.

Torralba ha lamentat, d´altra banda, la demanda del grup socialdemòcrata d´aprovar una llei d´incompatibilitats per desenvolupar càrrecs públics. El secretari general de DA anima el PS a acudir a la justícia si veu indicis de malversacions,i ha demanat que no atempti de manera pública contra l´honorabilitat de les persones.

Informa: Xavi Palma Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.