Torres confirma a Escaldes que encara no tenen tots els informes de l'heliport

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordenament Territorial està pendent de rebre els informes dels experts francesos en aviació per determinar la viabilitat de l'heliport a Tresoles. Aquesta és la resposta que ha donat per carta el ministre Jordi Torres a la cònsol major d'Escaldes-Engordany.

Trini Marín li havia fet arribar la qüestió arran d'una pregunta de la minoria "per tenir-ho clar que realment no tenien els resultats de tots els informes". El ministre ha confirmat que tots els estudis sobre el terreny han acabat. Torres ha reiterat el compromís de convocar una trobada amb la majoria escaldena i, posteriorment, amb la plataforma d'afectats per traslladar-los-en els resultats.

"No és el millor lloc perquè es pugui emplaçar l'heliport, de titularitat pública i pagat amb els diners de tots. Estarem alerta i esperarem els famosos informes de l'aviació francesa a veure què diuen", opinava, per la seva banda, el conseller de Liberals+Independents Marc Magallon.

Informa: Marc Guadilla
Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.