Tot a punt per al Concert de Primavera de la Fundació ONCA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

150 joves intèrprets seran els protagonistes del Concert de primavera que es fa aquest diumenge a l'Auditori Nacional organitzat per la Fundació ONCA. Any rere any aquest concert reuneix músics de la secció jove i altres de diferents escoles del país per fer una gran festa. Aquests dies han fet els últims preparatius sota les ordres d´Albert Gumí, Juli Barrero i Mònica Vega.
L´assaig a la sala d´actes de la Llacuna comença amb "La cuca" una peça de la segona part del concert de primavera que tocaran els membres de la Jonca i de les diferents escoles que se sumen cada any en aquesta cita. Els animals seran els protagonistes de la segona part. A la primera ho serà la natura

Per als joves músics aquesta és una ocasió de viure la força de l´escenari i prendre una altra dimensió del ritme de la música que els ajuda a millorar.

Més de 80 instrumentistes i 60 veus que trobem repassant el tema del Camell en una de les sales de l´Institut de Música sota les ordres de Juli Barrero i Mònica Vega formen part d´aquest concert que es fa aquest diumenge al migdia a l´Auditori Nacional.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.