Tots els centres educatius participen en la 32a Olimpíada de Matemàtiques

Aquest any tots els centres de secundària del país han participat en l'Olimpíada de Matemàtiques d'Andorra.

És la 32a edició i ha comptat amb fins a deu estudiants per centre educatiu, tots ells matriculats a segon d'Educació Secundària Obligatòria o nivell equivalent i preseleccionats per la seva escola. Amb la finalitat d'adaptar-se a la situació actual de pandèmia per Covid-19, només s'ha dut a terme una prova aquest dimarts 4 de maig al matí de forma simultània en cada centre educatiu amb una connexió telemàtica entre totes les aules a través de videoconferència.

Prèviament a la prova matemàtica, ha tingut lloc el concurs per escollir el cartell de l'Olimpíada d'aquest any. La il·lustració guanyadora ha estat realitzada per l'alumna del col·legi Sant Ermengol, Àneu Escribano Lusilla. L'entrega presencial dels premis serà el pròxim 3 de juny a les 18h al Centre cultural i de congressos lauredià si la situació de la pandèmia ho permet.

L'Olimpíada està organitzada per la conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya a Andorra i el col·legi espanyol María Moliner, amb el patrocini de MoraBanc.

Informa: Redacció - Agència ANA
Fotografies cedides: Ambaixada d'Espanya a Andorra

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.