Tots Sants: dia per recordar els éssers difunts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'1 de novembre se celebra la festivitat de Tots Sants, dia en què els cementiris s'omplen de persones que van a recordar els éssers difunts. Les tombes lluixen plenes de flors. Els més grans, però, lamenten que altres tradicions com la de Halloween prenguin protagonsime a un dia com el d'avui.

El cementiri d´Escaldes-Engordany ha viscut aquest matí una jornada intensa. Moltes persones s´hi han atansat per portar flors als difunts, netejar les làpides i tenir una estona per al record. Altres, ja s´hi havien apropat ahir, per tal que avui a primera hora, el cementiri estigués ple de flors. En la majoria dels casos es tracta de plantes vives, ja que avui és un dia especial.

A altres punts del país, on els cementiris són més petits, l´activitat ha estat més reduïda, però malgrat tot les flors en testos també lluïen a totes les tombes. És el cas d´Ordino. A tot el Principat, però, s'han repetit imatges semblants.

Informa: Rubén Carcellé     Imatge: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.