Traca final a la Mostra Gastronòmica amb totes les entrades exhaurides

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Mostra Gastronòmica arriba ja a la seva 30a edició. La traca final a tot un cap de setmana dedicat a la cuina i als productes alimentaris. A més, totes les 370 entrades s'han venut i al Centre de Congressos d'Ordino s'ha fet ple absolut. 

Totes les taules plenes i les entrades venudes per a la Mostra Gastronòmica. Una celebració que serveix per demostrar la consolidació de l'esdeveniment. El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, assegura que cada any emplenen la sala. "Aquest any amb 370 persones".

Una cita obligatòria per a molts que ja la tenen marcada al calendari. Els comensals són imprescindibles, però també els plats. Aquestes són algunes de les propostes.  El xef de l'Hotel Coma, David Garcia, ha presentat el pa bao de plàncton amb foie i és el que s'ha endut el guardó al millor tast original. "Hem fet la combinació del mar i la muntanya, el que seria el fetge del foie gras amb el qual tenim del mar que són les algues".

D'altres com el plat de Pau Pérez, cap de cuina de Can Manel, eren menys convencionals. "Hem fet un sorbet de crema d'ortiga". El millor tast tradicional ha estat per a la proposta de l'Hostal Palanques, amb un parmentier de xai i patata violeta.

Propostes atrevides que segons el comú d'Ordino donen la mostra per més que consolidada i posicionen Andorra com a espai gastronòmic. Així ho assegura Mortés. "No tenim res a envejar a ningú pel que fa a gastronomia. Els últims anys hem fet un sal qualitatiu molt important i això és bo per a tots: per al país, per al turisme que ens visita i segur que podem continuar estant al més alt nivell o als més alts estàndards internacionals."

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Cristina Fidalgo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.