Els transportistes i comerciants s'adapten a les noves restriccions de l'avinguda Carlemany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les obres d'embelliment de l'avinguda Carlemany han restringit l'accés dels vehicles de transport. També s'han hagut d'habilitar noves zones de càrrega i descàrrega a l'avinguda Consell de la Terra i els carrers adjacents. Comerciants i transportistes s'han d'adaptar a la nova situació.

Quan encara falta un mes per a l'inici de les obres d'embelliment de l'avinguda Carlemany, el comú d'Escaldes-Engordany ha habilitat les noves zones de càrrega i descàrrega amb força antelació perquè transportistes i comerciants es puguin adaptar tan aviat com sigui possible a la nova logística.

Tot i que el nou reglament ha estat ben acollit per tots els agents implicats, des de l'Associació de Transportistes reclamen més restricció dels vehicles autoritzats que aparquen en aquestes zones i reclamen habilitar algunes places de zona de càrrega i descàrrega a l'interior dels aparcaments públics més propers a l'avinguda Carlemany.

A banda de les restriccions dels vehicles de transport a l'avinguda Carlemany, el comú també ha restringit l'horari de lliurament de mercaderies a l'eix comercial, que ha passat a ser de 8 a 11 del matí en comptes de tot el dia. Un fet que ha provocat que molts establiments de la zona hagin d'obrir més aviat per poder-se abastar.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.