El trasllat de Joan Besolí a la presó de Can Brians començarà dimarts vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dimarts de la setmana que ve, una setmana més tard del que era previst, es farà efectiu el trasllat de Joan Besolí a una presó catalana. L'exconseller comunal lauredià i Sandro Rosell encara estan a Soto del Real, malgrat que l´audiència espanyola ja fa una setmana que va donar el vistiplau al seu acostament. Segons s'ha notificat a les defenses, el trasllat s'allargarà dos o tres dies.

El trasllat de Joan Besolí a una presó catalana s'endarrereix fins dimarts vinent. Institucions penitenciàries espanyoles ha comunicat a les defenses de l'exconseller lauredià i de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, que l'operació s'iniciarà dimarts i s'allargarà entre dos i tres dies.

És previst que, un cop surtin de Soto del Real, facin nit a Saragossa, d'on marxaran l'endemà cap al seu destí final, la presó de Can Brians, on si tot va bé haurien d'arribar entre dimecres i dijous.

En principi el trasllat s´havia de dur a terme a començament d´aquesta setmana. I és que la jutge de l'audiència espanyola, Carmen Lamela, ja fa set dies que va decidir atendre les reiterades demandes de les defenses per un acostament dels presos a casa.

Besolí i l´expresident del Barça, Sandro Rosell, es troben en presó preventiva a Soto del Real des de maig del 2017, situació contra la qual han presentat recurs sense èxit en, almenys, una desena d'ocasions.

Se´ls acusa, amb altres processats, de formar part d´una organització que ocultava diners desviats per l´expresident de la Confederació Brasilera de Futbol Ricardo Teixeira, procedents del drets de retransmissions de partits de la selecció del Brasil.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.