El trasllat del ministeri de Cultura a l'Hotel Rosaleda s'iniciarà al gener

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El trasllat del ministeri de Cultura a l'Hotel Rosaleda d'Encamp s'iniciarà a principis de l'any que ve. Així ho ha confirmat la ministra, que vol potenciar la nova instal·lació com a pol d'atracció cultural per a la parròquia.

Les obres de l'Hotel Rosaleda d'Encamp ja són en la darrera fase i a partir del gener s'hi començaran a traslladar els diversos departaments del Ministeri de Cultura. Hi han d'anar Patrimoni Cultural, el Servei de Política Lingüística, Promoció Cultural i la Biblioteca Nacional

Riva defensa el trasllat de la Biblioteca a Encamp davant el posicionament contrari d'alguns sectors que creuen que un equipament d'aquestes característiques s'ha de mantenir a la capital. La ministra assegura que es potenciarà l'Hotel Rosaleda per convertir-lo en un centre que atregui el món de la cultura.

El Govern ja va licitar l'agost passat el subministrament i la instal·lació del mobiliari de despatx per a les noves dependències.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Desirée Sala-Sergi Linares
Locució: Oliver Jaén

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.