El treballadors del Punt de Trobada, en desacord amb la rotonda proposada per Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els treballadors del Punt de Trobada estan en desacord amb la resposta del Govern de construir una rotonda davant del pont de la borda Sabater el 2019. Creuen que aquest emplaçament està massa lluny de la sortida del centre comercial. Reclamen, a més, millorar els horaris de la línia d'autobús que dóna servei als empleats.

El ministre d'Ordenament Territorial s'ha compromès a incloure dins el pressupost del 2019 la construcció d'una rotonda pròxima al Punt de Trobada. Els treballadors no estan satisfets amb la proposta de Jordi Torres, perquè creuen que tindran unes pitjors condicions de les que hi havia el 2016. Aleshores, abans de prohibir el gir a l'esquerra, treballadors i clients podien entrar i sortir del centre comercial de forma directa en direcció a Sant Julià.

La ubicació triada, davant del pont de la borda Sabater no permetria aquest accés directe dels vehicles que circulin en direcció nord. Els treballadors creuen que és un greuge comparatiu amb altres establiments de la zona. També es mostren en desacord amb la negativa de l'executiu per millorar el servei de la línia d'autobús en considerar-la poc rendible.

Una situació difícil de solucionar, segons el president de la Cooperativa Interurbana Andorrana. Gabriel Dallerès apunta que les cues properes a la frontera sovint provoquen que no es puguin mantenir els horaris programats.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Vicente Bellot/ Anna Martí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.