El trencament d'una canonada provoca una esllavissada al Pas de la Casa

El trencament d'una canonada al Pas de la Casa ha provocat una esllavissada que ha obligat, aquest dijous a la tarda, a efectuar un tall d'aigua a la part nord del carrer Sant Jordi i també a tallar el trànsit al carrer que dona accés a la plaça Coprínceps i que és de fet on han caigut pedres i terra quan hi ha hagut el trencament del tub. 

Arran de l'esllavissada s'han vist afectats tres vehicles, un dels quals d'una manera més important, i els altres dos han tingut una afectació mínima i de fet han pogut circular després sense problemes.

Tal com informen des del comú, el tall d'aigua afecta només les instal·lacions de Gasopas i els operaris treballen per reparar la canonada i restablir els serveis el més aviat possible. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat la cònsol major, Laura Mas, per conèixer de primera mà l'afectació de l'esllavissada i els treballs que s'hi estan fent.

Informa/Imatges:Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.