Tres detinguts en l'operació contra el tràfic de cocaïna més important dels últims deu anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una nova operació policíaca ha permès desarticular un punt important de venda de cocaïna i comissar la quantitat de droga més gran dels últims deu anys. En total, la policia ha decomissat 168 grams de cocaïna, que s'haurien traduït en 700 dosis destinades al mercat nacional. La policia ha detingut tres persones, dos homes residents i una dona de nacionalitat andorrana. Dues es van fer prop d'un centre escolar, la qual cosa fa sospitar que la droga anava destinada, en part, a menors.

L'operació “Ibiza” es va a iniciar a l'abril i s'ha resolt aquesta setmana amb la detenció de tres persones, dos homes residents de 34 i 36 anys i una dona de nacionalitat andorrana de 26. L'operació ha permès desarticular un important punt de venda de droga i decomissar la quantitat de cocaïna més gran dels últims deu anys. En concret, 168 grams.

Les detencions es van fer per agents de paisà prop d'un centre escolar, coincidint amb la sortida dels alumnes de més edat. Per això es creu que part de la droga anava destinada als menors.

La policia no descarta més detencions relacionades amb aquesta operació. Hi afegeix que fins a final d'any es podrien tirar endavant noves operacions relacionades amb la venda d'estupefaents.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.