Tres noves víctimes mortals a causa de la Covid-19

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En les darreres hores s'ha hagut de lamentar la mort de tres residents de centres sociosanitaris de 79, 86 i 77 anys. 

Dues d'elles han perdut la vida al Cedre, tot i que provenien de la Salita. La tercera persona, usuari del Cedre, ha mort a l'hospital. D'aquesta manera, la xifra registrada de defuncions arriba als 40.

D'altra banda, hi ha hagut un repunt de casos nous. Se n'han registrat 8 que fan elevar els casos totals a 731. 347 són actius. La xifra de persones que han superat la malaltia s'enfila a 344, 11 més que ahir. Les dades dels darrers dies indiquen que el nombre de curats s'està apropant al dels casos actius.

Fa vuit dies que es van decidir els permisos per sortir al carrer i quatre que es va iniciar la primera fase de reactivació de l'activitat econòmica. És per això que, tenint en compte el període d'incubació del virus i el termini de presentació dels símptomes, es preveu que la setmana vinent es comenci a detectar un augment de nous casos.

A l'hospital disminueixen els pacients ingressats. A hores d'ara n'hi ha 29, 16 a l'UCI. 11 amb ventilació mecànica. Al Cedre hi ha 33 casos actius, 15 provinents de la Salita.

El positiu per Covid-19 d'un sanitari de l'hotel Fènix obliga a extremar precaucions

El titular de Salut ha confirmat el cas positiu d'un sanitari de l'hotel Fènix. Ha estat traslladat a l'hospital i s'ha dut a terme una enquesta epidemiològica. Encara no han arribat els resultats. Joan Martínez Benazet ha assegurat que s'han extremat les mesures de confinament a l'establiment hoteler.

Dimecres comencen els tests d'anticossos:

Els tests d'anticossos ja han arribat a Andorra i les proves podran començar el proper dimecres. Primer se les faran els voluntaris i, tot seguit, la resta de la població.

Ja són 47.000 les persones inscrites per fer-se el test. El Govern espera arribar al màxim de persones per tenir una fotografia el més exacta possible de la immunització del país. Una dada que serà clau per desbloquejar les properes fases del desconfinament.

Roda de premsa completa d'aquest divendres 24 d'abril:

Informa: Oliver Jaén-Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.