La Tresca i la Verdesca omplen la plaça del Poble en l'espectacle infantil del Jambo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segueix un dia més el Jambo Street Music amb el concert infantil de La Tresca i la Verdesca a la plaça del Poble. 

 El dubte aquest dissabte era el temps, però al final el sol ha sortit i La Tresca i la Verdesca ha omplert totes les cadires de la zona perimetrada a la plaça del Poble de pares, mares i nens cantant. 

I és que la proposta del grup català se centra a fer un concert col·laboratiu amb tots els assistents. Des de picar de mans, fins a ballar, cantar o saltar. L'objectiu és crear un ambient festiu amb els petits i no tan petits, que també s'han vist implicats en l'espectacle. 

El sol ha provocat un efecte crida entre les famílies, i l'assistència, dins i fora del perímetre, ha estat important. Els nens s'ho han passat molt bé i els pares han valorat molt positivament aquest tipus de concerts. 

El Jambo segueix aquesta tarda amb Quim Salvat, Mareta Bufona i Sara Nuñez i clou al vespre amb els espectacles de Chicharro, Joel Sarakula i Maïa Vidal. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.