Tret de sortida al projecte lauredià "Explòria, ciutat firal d'Andorra"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat 'Explòria, ciutat firal d'Andorra'. Una marca que té com a objectiu englobar les fires que es fan a la parròquia durant l'any. Per a aquest projecte hi ha destinats 275.000?euros de pressupost i s'ubicarà en un recinte firal de 3.000 metres quadrats.

Amb l'objectiu de potenciar la parròquia laurediana i situar-la com a capdavantera pel que fa a l'organització de fires al Principat, el comú de Sant Julià ha presentat el projecte "Explòria, ciutat firal d'Andorra". Amb un pressupost de 275.000 euros, els expositors tenen la finalitat de dinamitzar l'economia local. El conseller d'Obres, Urbanisme i Esdeveniments, Joan Vidal, espera "tenir uns ingressos d'entre un 40 o 50% del cost de les despeses".

El projecte agruparà en un inici les quatre fires que se celebren durant l'hivern a la parròquia: la Fira d'esports i turisme de muntanya, la Trobada internacional de microproductors de vi a Andorra, el Canòlich Music Festival i la Fira del vehicle d'ocasió ecosostenible. Vidal espera, però, que pugui acollir altres fires en mesos de menys turisme.

El projecte es farà en un recinte firal d'uns 3.000 metres quadrats repartits entre el Prat Nou, el carrer Bonaventura Riera i l'espai esportiu Prat Gran. La Fira d'esports i turisme de muntanya serà la primera que encetarà el projecte "Explòria" entre els dies 10 i 12 de novembre.

Informa/Imatges: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.