Trini Marín és partidària d'aparcar l'heliport

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, creu que per ara l'heliport no es durà a terme. La mandatària escaldenca considera que l'aturada de l'Executiu a l'espera de nous informes, pot ser un bon moment per aparcar el projecte.

"Crec que de moment no hi haurà heliport ni en un lloc ni en un altre", ha declarat la cònsol.

El passat mes de maig, el cap de Govern anunciava nous informes per decidir la viabilitat del projecte de Tresoles. Després d'alguns mesos sense sentir a parlar de l'heliport, Marín considera que és un bon moment per deixar estar el tema.

Ha remarcat que després de la decisió presa pel Govern, no s'han dut a terme més reunions al respecte, ni s'ha plantejat cap data. Tot i això, la cònsol major considera que la infraestructura és necessària. Opina que podria situar-se "a l'entrada o a la sortida d'Andorra i que, d'alguna manera, no ocasionés problemes a ningú".

Ha refermat el seu suport als veïns de la zona d'Engolasters, en cas que persistissin les queixes i els informes fossin desfavorables. Precisament, des de la plataforma ja es va posar de manifest en el seu moment, els dubtes que generava el fet que l'Aviació Civil Francesa es negués a fer l'informe.

Informa: Joel Romero
Imatge: Àlex Soldevila

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.