Turisme i teatre a Andorra la Vella de la mà de Fiter i Rossell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nova proposta de fusió de cultura i turisme, amb l'estrena a Andorra la Vella de la visita teatralitzada que ha tingut un il·lustre personatge de la història d'Andorra com a protagonista.

La cita era davant la rectoria de la capital, al costat de l'església de Sant Esteve i a més d'aquest nom de la història i pare de Manual Digest hi esperaven una vintena de visitants, ansiosos per assistir furtivament a aquesta cita.

La proposta té com a fil conductor un text escrit exclusivament per Albert Villaró i està interpretat per tres actors: Pere Vilarrubla com a Fiter i Rossell, Alfons Casal que interpreta l'amic Don Aparicio i la seva senyora Leonora, interpretada per Gemma Garcia.

El públic els ha seguit pel barri antic on han fet aturades. Els personatges han explicat els trets més característics de la societat de l'època de Fiter i Rossell i els visitants espanyols s'han mostrat interessats en el llibre que portava el protagonista, que era ni més ni menys que el Manual Digest.

L'actuació es repetirà tots els dissabte d'agost a les 7 del vespre i s'ha de reservar a l'Oficina de Turisme.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.