Turistes i residents expressen dubtes sobre el fet de perdre aparcament al centre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La problemàtica amb els aparcaments al centre del país és una evidència. Tot i les propostes del comú d'Andorra la Vella per millorar la situació, entre els visitants i residents les propostes no acaben de convèncer. Es coincideix en el fet que hi ha manca d'aparcaments i que és important buscar solucions, però no agrada haver d'agafar un autobús per desplaçar-se.

Tot i que ha començat sent un dissabte tranquil, el rètol de l'aparcament Valira ha canviat de Lliure a Complet, provocant cues de cotxes que esperen per poder accedir-hi i així aparcar al centre i anar a fer algunes compres. Els turistes i residents amb qui hem parlat ens han explicat que, generalment, acostuma a no ser una tasca fàcil.

Davant la proposta del comú de fer aparcaments dissuasius a l'entrada de la parròquia i realitzar la resta del trajecte en autobús, al carrer la idea no acaba de convèncer.

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Ariadna Guiu Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.