Ubach defensa a l'OSCE la importància d'incloure als joves en els seus projectes i accions

?La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha participat aquest dimarts en la trobada informal que aplega els ministres d'Afers Exteriors dels estats integrants de l’Organitzacio´ per a la Seguretat i la Cooperacio´ a Europa (OSCE), a Eslova`quia, i en el marc de la qual ha defensat la importa`ncia d’incloure els joves en els treballs de l’organisme. Durant la seva intervenció, la titular d'Afers Exteriors ha reiterat el ferm compromi´s d’Andorra vers el multilateralisme inclusiu i eficaç per tal de treballar en accions conjuntes de prevencio´ per fer front als reptes actuals que afecten tots els estats, i alhora, poder traslladar dites accions en l’a`mbit local.

La titular d’Exteriors, ha destacat, a més, la necessitat de promoure la cooperacio´ i coordinacio´ entre tots els organismes internacionals, aixi´ com amb l’assemblea parlamenta`ria de l’OSCE, per unir esforços, i alhora evitar duplicitats, en el compliment de l’Agenda 2030. Tal com han informat des de l'executiu a través d'un comunicat, aquesta trobada de treball e´s una preparato`ria per la reunio´ del consell de ministres OSCE prevista per als dies 6 i 7 de desembre a Eslova`quia, on s'adoptaran decisions i documents estrate`gics en diferents a`rees d’accio´ com so´n la dimensio´ poli´tica, l’econo`mica, la mediambiental i la social.

Durant la jornada, la ministra Ubach ha mantingut trobades bilaterals amb els seus homo`legs de Romania, el Vaticà, Finla`ndia, Repu´blica Txeca, Ru´ssia, Kazakhstan, Espanya, Hongria i Malta, on s’han abordat temes d’intere`s comu´ per aprofundir la cooperacio´ bilateral i multilateral.

La trobada ha estat convocada pel ministre d’Afers Exteriors i Europa d’Eslova`quia, Miroslav Lajca´k, actualment president en exercici de l’OSCE.

Informa: Agència ANA
Foto: SFG

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.