Un bon mes d'agost ajuda Andorra a mantenir un balanç positiu del comerç exterior

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les importacions d´agost han mantingut la tendència a l´alça dels últims mesos. Han fregat els 107 milions d´euros, un 8% més que l´any passat. Pel que fa a les exportacions, són un 50% superiors a les de l´agost del 2016.

Les dades de comerç exterior a l´agost són positives, tant pel que fa a importacions com a exportacions. Gairebé vuit punts, en el cas de les importacions, gràcies sobretot, als grups "Energia", "Electrònica" i "Transport". En els darrers dotze mesos s'ha comprat un 6% més, i set punts i mig més, si ens fixem només en el que portem d´any. Totes dades positives.

Com sempre, les xifres de vendes són molt menys rellevants. Amb tot, també creixen considerablement les exportacions de productes: més d´un 50%. En són les màximes responsables les partides de "Farmàcia- Perfumeria", "Electrònica" i "Transport". Això fa que s´hagi exportat molt més durant l'últim any natural i també en els primers vuit mesos del 2017.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.