Un conductor amb el permís suspès impacta contra cinc vehicles a Santa Coloma

Un conductor amb el permís de conduir suspès ha impactat aquesta matinada contra cinc vehicles estacionats al carrer de la Closa, a Santa Coloma.El conductor i els seus dos acompanyants, dos residents peruans de 21 anys i una noia andorrana de 19, han resultat ferits en l´accident i els han traslladat a l´Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

En un primer moment, el turisme ha impactat contra una rotonda, ha perdut el control i després ha xocat contra els turismes aparcats. La Policia ha indicat que el conductor ha comès un presumpte delicte contra l'administració de justícia, per incomplir l´ordenança penal de suspensió del permís de conduir, i que han demanat que se li facin les proves d´alcoholèmia.

L'hospital ha informat que dos dels joves ingressats han estat donats d'alta i el tercer ha estat operat de traumatismes a les dues cames.

Informa: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.