Un grup de boy scouts gal·lesos visita Andorra per aconseguir un premi

Pot ser que aquests dies es trobin passejant un grup de joves vestits amb uniforme i mocador. Es tracta d'un grup de boy scouts gal·lesos que aquests dies són a Andorra per aconseguir un guardó. Els joves havien d'escollir un país o dos per viatjar-hi durant deu dies i així aprendre els costums i la cultura de la zona, i han decidit conèixer Andorra i Catalunya.

Aquesta tarda han visitat el comú de la capital amb el cònsol major, que els ha ensenyat la sala de plens i també el seu despatx personal.

Els nois, d'entre 15 i 18 anys, han explicat que han escollit venir a Andorra perquè és l'únic país d'Europa que no té una associació similar a la seva. Seran tres jornades al Principat, acampant a diferents zones, i després hauran d'escriure un projecte per tal d'aconseguir el guardó.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.