Un nombrós públic s'aplega a Escaldes per rebre el Copríncep francès

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

François Hollande ha arribat al Parc de la Mola davant l'espectació d'un nombrós públic. El Copríncep francés ha trencat el protocol i ha saludat els que s'havien acostat al comú. Hollande s'ha interessat pel paisatge i el patrimoni de la parròquia, ocasió que la cònsol major, Trini Marín, ha aprofitat per parlar-li de Caldea.

Finalment la visita de François Hollande a Escaldes-Engordany ha estat acompanyada de molt de públic. Moltes persones s'han acostat al Parc de la Mola per saludar, encaixar la mà i fins i tot intercanviar unes paraules amb el Copríncep francès, una figura que no visitava la parròquia des del 1997.

François Hollande ha estat rebut pels cònsols major i menor, Trini Marín i Marc Calvet. Tot i el cordó de seguretat, el Copríncep francès ha saludat les persones que estaven a primera línia. Abans d'entrar al comú s'ha interessat pel seu paisatge i patrimoni, oportunitat que no ha desaprofitat la cònsol escaldenca.

Hollande ha trencat el protocol a l'entrada i la sortida del comú. Un gest que ha agraït el públic. El ciutadans han destacat la importància que els Coprínceps francesos visiten totes les parròquies i el fet que s'interessin pel país i l'ajudin en l'entorn europeu.

Informa: Ana Alamán    Imatge: Lluís Calvo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.