Una cercavila anima la Festa de la diversitat cultural

Des de dimecres, dia de la Diversitat Cultural, Andorra la Vella celebra la setmana dedicada a aquest fet. Avui ha estat el torn d'un dels plats forts de la festa, amb la fira d'entitats, les parades de les associacions culturals i la cercavila pel centre històric.

La diada ha començat a la plaça Guillemó amb sons de tambors i gaites gallegues. No hi han faltat els gegants de la parròquia. Les associacions culturals que avui mostraran la seva tasca i menjars típics de les seves zones d'origen també s'hi han passejat amb els vestits tradicionals. També hi eren els representants de Portugal, l'Equador, les Filipines o el Sàhara, per exemple.

La rua s'ha passejat per l'avinguda Príncep Benlloch fins al comú, on turistes i curiosos han gaudit de l'ambient festiu i han pogut veure la diversitat de cultures residents al Principat.

Informa / Imatge: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.