Una raquetada solidària a Naturlàndia serà l’acte central de les activitats per la Marató

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de Sant Julià de Lòria amb la col·laboració del ministeri de Salut, ha preparat diverses activitats per a la Marató de TV3, enguany dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La coordinadora del ministeri de Salut, Odile Sarroca, ha posat de manifest la importància de la investigació per poder tractar l'ictus.

Entre les activitats que s´han programat en destaca una masterclass de zumba, una conferència sobre aquesta malaltia i un concert a càrrec dels Petits Cantaires Lauredians. La consellera de social del comú, Francesca Barbero, ha informat que l´acte central serà el diumenge 18 amb una raquetada solidària a Naturlàndia.

En la passada edició, el comú va aconseguir recollir més de 6.300 euros. Aquest 2016 confien que podran superar aquesta xifra per l´augment d'activitats que s´han organitzat.

Informa: Ariadna Comas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.