Unicef reivindica el dret a l'educació dels nens en zones de conflicte amb una instal·lació a l'Illa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tribut d'Unicef als infants en zones de conflicte armat. Fins diumenge, una instal·lació a l'Illa Carlemany conscienciarà el públic de la necessitat de protegir un dret tan elemental com el de l'educació.

Fins diumenge, la instal·lació que porta el títol "La classe del no demà" d'Unicef conscienciarà la població sobre la necessitat de protegir un dels drets més importants que tenen els infants del món: l'educació. 

Ara per ara, hi ha més conflictes armats en actiu que en els darrers trenta anys. La directora de l'entitat, Marta Alberch, explica que la representació d'aquests nens anònims té al darrere "una història colpidora i tràgica". Moltes peces de la instal·lació "estan fetes amb fustes recollides a diferents escoles que han estat bombardejades o destruïdes en els conflictes".

A partir de dimecres, uns joves estaran en l'espai de l'Illa Carlemany per donar veu a la instal·lació. Explicaran, entre altres coses, que un de cada tres nens no va a escola als països on hi ha un conflicte armat en actiu o que, en els darrers quatre anys, 87 països han vist com perillava l'educació dels seus infants.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.