La Unió de Bars carrega contra les mesures del Govern i assegura que l'hostaleria és segura

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Malestar de la Unió de Bars per les mesures anunciades pel Govern, que comportaran més inspeccions. Se senten perseguits però, per ara, no promouran cap iniciativa de protesta. Això sí, si en sorgeix alguna hi donaran suport.

El sector dels bars i la restauració se sent "demonitzat, abandonat, discriminat i sobretot acusat injustament". Creu que està en el punt de mira del Govern després de l'anunci d'aquest dilluns que farà més inspeccions i multarà les males pràctiques. El portaveu Francesc Medina ha recordat que l'hostaleria responsable és segura i no amaga que estan "farts" que sempre els toqui el rebre "cada vegada que hi ha un repunt".

La Unió de Bars ha assenyalat que el virus no està en els seus locals, on no hi ha hagut cap rebrot. En canvi, ha demanat més inspeccions en llocs com el comerç, el transport públic i l'escolar, on ha denunciat que hi ha excés d'aforament i en canvi no són multats. "La Covid és de tots, no és dels bars, i s'ha demostrat que contagis als bars no s'estan produint. Obviament que hi ha locals que no compliran i se'ls ha de multar, però també a tota la resta", ha declarat.

L'agrupació no promourà cap iniciativa contra el Govern, però sí que donarà suport si s'organitza alguna acció de protesta. El portaveu ha reconegut que han arribat les primeres ajudes, però que ho han fet a comptagotes i no a tots els empresaris. A més ha recordat que s'han vist obligats a demanar-les per no tancar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.