La Unió Hotelera creu que són necessaris més ajuts per als bars i restaurants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Unió Hotelera assegura que la pròrroga de vuit dies a les restriccions de bars i restaurants és un cop molt dur per un sector ja tocat. Consideren que els ajuts són insuficients ja que no supleixen les pèrdues que han tingut i que si continuen les restriccions alguns negocis tancaran.

La Unió Hotelera espera que la pròrroga de les restriccions a bars i restaurants que comença aquest dilluns serveixi per millorar la situació sanitària. Però tenen clar que la situació és cada cop més dramàtica.

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, espera que les restriccions no s'allarguin més, ja que ha dstacat que "per molt que tinguem unes petites ajudes sobre els lloguers, creiem que és poc, és insuficient i pot ser complicat".

En aquest sentit, ha remarcat que "si ho mirem globalment, en 6 mesos n'hem estat 4 tancats" i considera que "és molt probable que si les restriccions s'allarguen alguns tinguin moltes dificultats per continuar oberts".

Afirmen que, a més, les restriccions suposen un problema d'imatge per als turistes. Per exemple, amb els excursionistes que només passen una jornada al país.

Veuen complicat fer pronòstics més acurats ja que porten temps vivint al dia.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.