La Unió Hotelera defensa la continuïtat del Cirque du Soleil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ara que el pròxim Govern haurà de decidir si dona continuïtat a l'espectacle anual del Cirque du Soleil el sector hoteler fa una crida perquè es mantingui. La Unió Hotelera creu que seria un error renunciar a un esdeveniment ja consolidat que és un magnífic reclam per atreure turistes al juliol.

La Unió Hotelera té clar que l'aposta d'Andorra Turisme per l'espectacle anual del Cirque du Soleil ha de tenir continuïtat. Ara que el ministre de Turisme sortint, Francesc Camp, ha deixat en mans del pròxim executiu decidir si ha de continuar, el sector hoteler manifesta que no es pot deixar perdre.

Els hotelers estan oberts a reformulacions i canvis de format, però defensen que és una iniciativa consolidada que ha fet millorar, i molt, les xifres de visitants al juliol. Per això opinen que té encara molt recorregut i que seria un error renunciar-hi.

Pel que fa a la campanya d'Andorra Turisme per aquest estiu la Unió Hotelera creu especialment encertat intentar captar nous mercats com l'italià però voldrien que se'ls tingués més en compte a l'hora de planificar les campanyes.

Ramos considera que amb els mercats espanyol, francès i portuguès ben encarats cal centrar els esforços a atreure nous mercats. A més de l'italià creu que també tenen molt potencial els del nord i l'est d'Europa.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Ginestà
Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.