Unió Laurediana, "sorpresa" per un crèdit extraordinari de 4,7 milions que vol aprovar el comú

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Unió Laurediana s'ha mostrat sorpresa pel crèdit extraordinari que la majoria del comú de Sant Julià vol aprovar en la propera sessió de consell de 4,7 milions, que serviria per fer un aparcament. Creu que la majoria ha actuat amb improvisació.

La setmana vinent el consell de comú de Sant Julià votarà si aprova un crèdit extraordinari de prop de 5 milions d'euros. Els consellers de la minoria, Unió Laurediana, lamenten que s'empri aquesta figura que ha de ser per a casos puntuals. "Veiem una gran improvisació d'aquest mandat comunal atès que vam aprovar un pressupost no fa ni sis mesos. I no hi havia cap d'aquestes partides on es prevegués això. Ara hem de fer amb un crèdit extraordinari i un suplement de crèdit", critica el conseller Joan Albert Farré.

Entre els projectes que es volen executar amb aquest crèdit hi ha l'enginyeria d'una tirolina a Naturlàndia, per uns 400.000 euros, i l'eixugament de dèficit d'aquesta infraestructura, per 300.000. Però hi ha una iniciativa més important. "Hi ha una partida de 3,3 milions destinada aparentment a obres d'un aparcament relacionat amb la rotonda del pont de la Fontaneda. El que voldria afegir és que a l'oposició no tenim cap coneixement de cap dels projectes", ha denunciat també Farré.

A més, el conseller d'UL ha lamentat que oficialment no se'ls hagi comunicat res dels canvis en el projecte del ràfting.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Enric Fernàndez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.