UP+Demòcrates vol potenciar els edificis emblemàtics, Progressistes SDP espera il·lusionar i d’Acord fa una crida al vot útil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els dos edificis més emblemàtics d'Encamp, l'hotel Rosaleda i Radio Andorra, són els protagonistes del dia a Encamp. N'ha parlat la candidatura d'UP+DA. Tot plegat després de l'activitat trepidant de diumenge amb l'enganxada de cartells.

Radio Andorra amb el ministeri d'Exteriors i l'hotel Rosaleda amb el de Cultura es volen posicionar com dos pols d'atracció econòmica i turística.

Units per al Progrés+Demòcrates xifra en dues-centes les persones que es traslladaran a treballar a Encamp amb el que això suposa per a l'economia. El candidat Jordi Torres també ha parlat de la vessant cultural dels dos edificis emblemàtics.

El nou Museu de l'Automòbil ha de ser un altre motiu de dinamització de popularitat i visites a la parròquia.

Diumenge dia d'enganxada de cartells, la candidatura territorial de Progressistes SDP, amb Aaron Comella i Judith Montoro al capdavant, va dir que espera que la seves propostes il·lusionin els votants de la parròquia.

Posar-se al costat d'Europa, de la vessant social i del progrés són línees d'un programa nacional que encapçala Josep Roig, que també va voler donar suport als candidats territorials tant a Encamp com al Pas de al Casa.

Pel que fa als candidats de d'Acord amb David Ríos, per la part socialdemòcrata, i Caterina Juan, per la dels Liberals d'Andorra, també van fer l'enganxada a Encamp. Ríos va dir que la seva és una candidatura que vol representar el vot útil i el canvi.

En clau parroquial el seu objectiu és reactivar la vida social i cultural d'Encamp i crear un revulsiu al Pas de la Casa, tal com van remarcar els dos candidats, que també van presentar la imatge de campanya.

Dimarts els candidats territorials d'Encamp confrontaran les seves polítiques al debat de Ràdio i Televisió d'Andorra.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.