Vall Banc serà adquirit per un banc o fons estranger

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vall Banc serà adquirit per un banc o fons d'inversió estranger. Els dos bancs que estaven interessats en la compra han quedat per motius diferents fora. El consell d'administració d'Andbank reunit aquest dimecres ha decidit descartar una oferta de compra. Fa uns dies Morabanc va queda fora tot i segons fonts dels sector financer presentar una oferta molt atractiva.

Vall Banc està immers en un procés de venda tres anys després de la compra per JC Flowers.

Segons ha pogut saber RTVA de fonts properes al sector financer, aquesta tarda el consell d’administració d’Andbank ha descartat finalment presentar una oferta de compra, tot i que des de fa dies s’estava meditant aquesta possibilitat. Les prioritats del pla de negoci d'Andbank no passen per l’adquisició de Vallbanc a dia d’avui, ja que està creixent en el mercat espanyol i té un altre full de ruta.

Qui si va presentar oferta fa uns dies va ser MoraBanc, una oferta que Vall Banc va rebutjar tot i ser d’una quantitat que, segons algunes fonts, era molt atractiva, propera als 45 milions d’euros.

Tot i això, el procés de venda es manté i hi ha interès d'alguns bancs i fons d’inversió estrangers dels quals s'espera que presentin una oferta en ferm. Un cop arribi l'oferta, la venda haurà de ser validada per l'AFA, l'organisme regulador financer del país.

Informa: Gemma Rial

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.