Vallnord Pal-Arinsal enceta la temporada d'estiu preveient una davallada del 50% en la facturació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ho ha dit en el marc de la presentació de la temporada d'estiu de Vallnord Pal-Arinsal que començarà aquest dissabte 27 de juliol i s'allargarà fins al 13 de setembre. La situació actual fa preveure una davallada de la facturació que es calcula amb prudència en un 50%. Una temporada atípica sense competicions internacionals però amb una novetat destacada l'habilitació de circuits de BTT a Arinsal als quals es podrà accedir amb el telefèric i que han de permetre activar també aquest sector habitualment tancat a l'estiu.

Aquest 2020 Pal-Arinsal celebra el 35è aniversari amb activitats d'estiu i el 15è amb el bike park habilitat. Un bike park que enguany amplia oferta amb circuits habilitats a Arinsal on s'accedirà amb el telefèric que uneix els dos sectors. Aquest és un any atípic però Pal-Arinsal ha volgut seguir ampliant l'oferta que s'ha anat consolidant any rere any obrint fins a 6 ginys mecànics i 40 quilòmetres de pistes.

També es mantindran les activitats al moutain park seguint, això sí, totes les recomanacions sanitàries. El director del camp de neu, Josep Marticella, ha explicat que volen ser prudents quant a previsions i pensen que aquest estiu facturaran un 50% menys que l'estiu passat. "Si veiem que això augmenta sabrem adaptar-nos a les situacions", assegurà però.

Marticella ha dit que no preveuen un aforament màxim però sí un control i obligar a portar la mascareta per exemple al telecabina i al telefèric.

Precisament i seguint les recomanacions sanitàries l'estació potenciarà l'ús dels codis QR eliminant el paper tant en els mapes com en les cartes dels restaurants que estaran oberts. A més també hi haurà activitats per als més petits amb l'snow plus i la central de reserves de Pal-Arinsal es traslladarà a l'oficina de turisme de la Massana per fer una promoció conjunta. L'estació treballa per oferir encara més activitats i tot i que encara no està tancat es treballa en l'obertura d'un après-ski al Port Negre o d'una experiència de submarinisme a Comallempla.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Pere Besolí-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.