Valoració positiva de les finals de la Copa del Món d'esquí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Acabades les finals de la Copa del Món d'esquí, la valoració és molt positiva. Per davant de tot es destaca el gran treball dels equips fora i a les pistes que ha superat les dificultats que el temps ha plantejat.

Darrer dia de competició a les finals de la Copa del Món d'Andorra 2023 i la lectura és molt positiva. Com a mínim, així ho afirmen des de l'organització, ja que consideren que s'ha fet una passa endavant respecte l'esdeveniment del 2019.

"Podem fer un balanç més que positiu de l'esdeveniment, de la resposta social, de la resposta esportiva, de les apreciacions que hem rebut de la FIS. Evidentment també del retorn dels corredors i de les corredores que han estat molt a gust a casa. En general crec que tots els objectius estan assolits", afirmava la ministra de cultura i esports en funcions, Sílvia Riva. Unes valoracions positives a les que també es sumava el cònsol major de la parròquia de Canillo, Francesc Camp: "estem molt contents de com ha anat tot, la veritat que s'han superat tots els reptes".

Per la seva banda, el director de la cursa, Santi López, ha agraït el treball de totes les persones implicades. Unes felicitacions a les que s'ha sumat el gerent de la FAE, Carles Visa. Finalment, el director general de Grandvalira, David Hidalgo ha destacat les felicitacions rebudes. "Tots els missatges que hem rebut són d'excel·lència, fantàstics, les millors finals que s'han fet, que ens hem superat una vegada més i per tant, crec que Andorra ha donat una imatge excel·lent al món de la neu i que ens pot ajudar molt de cara al futur".

I evidentment el següent pas és intentar estar dintre del circuit mundial la temporada vinent amb aquesta prova tècnica en aquest mateix circuit a la pista l'Avet. I com no pot ser d'una altra manera, també acollir el Mundial del 2029.

Informa: Joel Romero
Imatges: Albert Ferrer

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.