Veïns del carrer Gil Torres d'Andorra la Vella denuncien el mal estat de les voreres i la degradació de l'antic hospital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Veïns del carrer Gil Torres d'Andorra la Vella es queixen de la degradació que suposa l'estat de l'antic hospital. Fa més de vint anys que no té cap ús i està molt brut. També critiquen el mal estat de les voreres i la dificultat de trobar aparcament. El Comú ha assegurat que està d'acord que s'enderroqui l'edifici.

Voreres mal fetes i d'altres que no s'han construït. Aquest és el lament d'alguns dels veïns de la part alta del carrer Gil Torres de la capital.

Gloria Ocampo és una de les veïnes i denuncia que "tot el carrer té voreres sense fer i les que hi ha estan en molt mal estat". Reclama que s'arreglin i que es tingui en compte el seu carrer. També critica que no hi ha prou lloc per aparcar i, a més, ara s'hagi de pagar.

Un altre problema és la degradació que ha patit l'antic hospital, sense ús des dels anys noranta i que està molt a prop dels habitatges.

Àngel Monzonís és un altre veí de la zona. Explica que "a la part del darrere de l'hospital està ple de grafitis, de rascades i les rates deuen tenir els nius allà perquè n'he vist bastantes".

Asseguren que estan cansats que l'administració comunal no els hagi donat respostes. "Fa 25 anys que visc aquí. Han passat molts cònsols i tots diuen que sí, que és veritat i que s'ha de solucionar...I fa 25 anys que em diuen el mateix", es queixa Monzonís.

Des del Comú s'afirma que estan d'acord que s'enderroqui l'edifici.  Diuen també que, pel que fa a les voreres, hi ha un pla d'embelliment de la zona que es durà a terme si hi ha capacitat pressupostària.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.