Els veïns contraris a l'heliport a les Tresoles se senten "indefensos" i recorreran al raonador

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plataforma veïnal que s'oposa a l'heliport a Tresoles demanarà empara al raonador del ciutadà. Considera que el Govern incompleix el compromís d'informar-los dels estudis sobre la infraestructura. Ho han anunciat després de reunir-se amb la ministra de Medi Ambient per demanar-li que s'avaluïn tots els riscos que pot comportar.

La ministra de Medi Ambient garanteix que el Govern informarà la plataforma veïnal que s´oposa a l´heliport a Tresoles quan disposi de tots els estudis. Ho reafirma després de les acusacions que han fet els opositors a la sortida de la reunió que han mantingut amb la ministra. Recorda que ara mateix s'està pendent dels informes dels experts francesos en aviació i assegura que els convidaran a una reunió per compartir la informació quan la tinguin i que oferiran "totes les garanties".

La plataforma veïnal anunciava al matí que demanarà empara al raonador del ciutadà perquè considera que el Govern incompleix el compromís d'informar-los a mesura que es vagin enllestint els diversos informes. "Creiem que estem indefensos i som ciutadans de tercera", ha afegit el portaveu, Alfons Miralles.

La plataforma ha exigit també estudis de l´impacte mediambiental de l´heliport i la ministra ha dit que els estan elaborant. A més d´alertar sobre els possibles perjudicis que pot comportar l´heliport per a la salut i el medi ambient els contraris a aquesta infraestructura denuncien el risc d´ubicar-lo tan a prop de les instal·lacions de FEDA.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.