La venda de disfresses augmenta un 20% aquest Halloween

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Torna Halloween i també ho fan les disfresses. Enguany, la gent tenia ganes de tornar-lo a celebrar i les vendes s'han disparat un 20%. Tot i que al sector també s'han notat els problemes de subministrament i hi ha alguns productes que no han arribat.

Halloween és sempre un bon moment per treure el nen que portem dins, i el millor és fer-ho disfressant-se. Hi ha alguns clàssics que no poden fallar mai, com són, per exemple, les disfresses de bruixes.

Enguany, a la botiga Party Fiesta, les vendes s'han incrementat molt i són un 20% superiors respecte a altres Halloweens, fins al punt de superar totes les d'abans de la pandèmia. Així ho ha assegurat des de la botiga, Toni Mignorance, tot destacant que aquest any les vendes han començat molt aviat.

Tot i que la gent és previsora i comença a comprar les seves disfresses abans, hi ha un problema de subministrament. Per exemple, aquest any no s'han rebut carbasses. Amb tot, Mignorance explica que es tracta de productes que venen d'Europa. 

En una nit de Tots Sants en què no faltaran les picades d'ullet al terror ni les màscares.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.