La venda de llibres de text es manté tot i l'augment dels dispositius electrònics a les escoles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En cada inici de curs, a banda del material escolar, també és primordial comptar amb els llibres de text. Una tendència que està anant a la baixa per l'increment de l'ús de tecnologia però que, de moment, encara es manté.

A pocs dies per començar el curs escolar els establiments segueixen amb la venda de llibres. Una venda que ha augmentat un 4% respecte del 2020.

Una dada que s'explica perquè diferents sistemes educatius del país encara segueixen amb aquest model. És el cas d'escoles com la Sagrada Família, el Maria Moliner, el Col·legi Sant Ermengol o el Janer, que aposten pels llibres de text a les aules.

És una tendència que, malgrat tot, va a la baixa arran de l'ús cada cop més gran dels dispositius electrònics. El preu de les llistes varia segons el curs i la quantitat de llibres demanats. Segons apunta el gerent d'Ofijet, Josep Maria Cornella,  "si un alumne de batxillerat o de 4t de ESO compra tots els llibres de la llista, la despesa pot arribar a superar els 300 euros i, fins i tot, arribar als 400".

L'Escola Andorrana segueix funcionant amb electrònica tot i que han afegit més llibres de lectura que altres anys. Tot i que que les llistes de les escoles es fessin públiques a principis del mes de juliol, encara hi ha famílies que esperen a última hora.

Informa: Anna Mata
Imatges: Arnau Gaya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.