Veure tot el futbol per Andorra Telecom costarà 40 euros al mes aquesta temporada

L'oferta televisiva de futbol d'Andorra Telecom queda repartida en dos únics canals. Movistar LaLiga i Movistar Liga de Campeones, a un preu de 40 euros mensuals, si es contracten conjuntament. El paquet Deportes passa al de Selección, que augmenta 6 euros. El paquet Movistar+ Total Plus no pateix canvi de preu.

Movistar LaLiga emetrà els partits de primera i segona espanyola per 25 euros mensuals. Movistar Liga de Campeones oferirà la Champions, la lliga Europa i lligues com la Bundesliga o la Ligue 1 per 20 euros. Si es contracten tots dos, el paquet valdrà 40 euros, però Andorra Telecom el manté per 35 fins al 31 d'octubre.

El paquet Selección augmenta l'oferta a partir de l'1 de setembre amb la inclusió del lot Deportes i 6 euros d'augment. Inclou els partits de la lliga Endesa i, per tant, els del MoraBanc Andorra, NBA, NFL i altres competicions de tennis, rugbi i atletisme.

El paquet Movistar+ Total Plus, que consta de tots els paquets disponibles més Movistar Golf, manté els 70 euros mensuals.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.