La vicepresidenta dels Liberals abandona el partit per discrepàncies amb el comitè d'Escaldes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

França Riberaygua ha assegurat que ha deixat la vicepresidència del Partit Liberal i la militància perquè no està d'acord amb les maneres de funcionar del comitè de la seva parròquia, Escaldes-Engordany. Sobretot, perquè no es van acceptar 8 nous afiliats.

Tres militants liberals escaldencs han deixat la formació, entre ells la vicepresidenta del partit, França Riberaygua. Assegura que està en contra de la forma de funcionar del comitè parroquial presidit per Alfons Clavera. En especial perquè diu que no s'han acceptat nous afiliats.

Entén que "no s'han complert els estatuts" perquè "un partit polític que rep 8 afiliacions, a menys que sigui per raons de força major, les accepta". "Quanta més gent tens, més força tens", opina.

El president del partit, Jordi Gallardo, va assegurar a La Rèplica que, encara que s'haguessin acceptat les afiliacions, no haurien pogut votar l'acord electoral amb el PS perquè es necessitava un període mínim de militància. Riberaygua es mostra partidària d'aquest pacte: "Jo estava a favor del pacte, però no només amb el PS. Hagués fet un pacte més gran, englobant tothom". En aquest sentit afegeix que "aquest no ha estat el motiu de la meva marxa ni la raó per la qual no vaig estar al congrés dels liberals".

Un altre dels militants escaldencs que ha abandonat el partit és un excandidat en les últimes eleccions generals.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Enric Fernàndez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.