Vila es posa a disposició de la justícia "per facilitar el màxim d'informació" després de la detenció dels excònsols

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol de Sant Julià, Josep Miquel Vila, s'ha posat "a disposició de la justícia per facilitar el màxim d'informació" després de la detenció aquest dijous al matí dels excònsols Montserrat Gil i Manel Torrentallé, acusats de malversar fons públics i falsedat documental en relació a l'afer de les targetes black i les irregularitats detectades pel Tribunal de Comptes el 2013. 

Vila ha defensat la presumpció d'innocència per als tres detinguts. En la mateixa línia s'ha pronunciat el president del grup mixt i conseller del PS, Pere López, en directe a La Rèplica d'ATV sense negar "certa satisfacció perquè certes actuacions s'investiguin i s'instrueixin" i recordant que també s'han detectat irregularitats al SAAS.

El ministre Francesc Camp, per la seva banda, ha descartat fer valoracions perquè el cas "està judicialitzat" i "s'ha de deixar treballar la justícia". 

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.