Viladomat reconeix l'afectació de la seva decisió però reitera que no hi ha marxa enrere

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Viladomat també ha parlat del procés de dissolució de la societat Nevasa i de Grandvalira. No ha estat gaire extens, però sí ha tornat a deixar clar que aquesta situació no té marxa enrere, tot i ser conscient de l'afectació que tindrà en el turisme del país.
"Parlo d'una manera que sembla que això sigui un acudit i no ho és. És un tema molt seriós, molt. Segurament els principals afectats som nosaltres i Ensisa, però per al país i les parròquies, els hotelers i tothom que viu del turisme... No vull que sembli que me ne'n ric, d'aquesta història. No és per riure, és un tema molt seriós. Però clar, hem pres aquesta decisió i no n'hi ha cap altra. Més val que ens ho agafem alegrement, perquè quan no tens una alternativa s'ha d'agafar per aquí...", ha declarat als mitjans Viladomat.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Jordi Seabra
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.