Vilarrubla destaca el model de tres sistemes en una trobada de ministres al Consell d'Europa

La ministra d'Educacio´ i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha participat aquest dimarts en la confere`ncia del Consell d'Europa de ministres d'Educacio´, a Pari´s. En el transcurs d'aquesta jornada s'han abordat, entre d’altres, la proposta realitzada per la preside`ncia de torn francesa, que aposta per crear un observatori sobre l'ensenyament de la histo`ria o la importa`ncia de millorar les compete`ncies dels estudiants en l'u´s de les tecnologies de la comunicacio´. D’altra banda, en la seva segona intervencio´, la ministra ha donat suport a la proposta de creacio´ d'un observatori sobre l'ensenyament de la histo`ria, que haura` de permetre compartir les bones pra`ctiques entre els diferents pai¨sos i afavorir la construccio´ d'un relat comu´ sobre la construccio´ d'Europa.

Vilarrubla ha destacat el treball realitzat des del Principat en els tres sistemes educatius pel que fa a la dotacio´ de material informa`tic, la proteccio´ en l'acce´s a les xarxes des de les escoles i les formacions sobre el bon u´s de les tecnologies de la comunicacio´. Vilarrubla ha remarcat el suport d'Andorra als treballs realitzats pel Consell d'Europa en mate`ria de compete`ncies digitals i ha explicat que "el ministeri ampliara` l’oferta formativa per a alumnes, docents i pares". Aprofitant la seva estada a Pari´s, Vilarrubla s’ha reunit tambe´ amb el seu homo`leg france`s, Jean-Michel Blanquer, per abordar entre altres qu¨estions la pro`xima visita del ministre gal al Principat.

Informa: Agència ANA
Foto: SFG

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.